رتبه بندی معلمان | رتبه بندی فرهنگیان
خبر خوش برای معلمان تازه وارد رتبه بندی معلمان | واریزی جدید برای این دسته از معلمان رتبه بندی
پرداخت فوق العاده رتبه بندی معلمان آغاز شده است. معلمان تازه وارد نیز مشمول طرح رتبه بندی خواهند شد.

تدوین طرح رتبهبندی معلمان از سال 1390 توسط آموزش و پرورش صورت گرفته است. رتبه بندی معلمان یکی از طرح هایی است که در راستای ارتقای شایستگی حرفهای معلمان در نظر گرفته شده است و اهداف مختلفی را دنبال می کند. بر اساس این لایحه در طرح رتبه بندی معلمان آن ها را در چهار گروه طبقه بندی کرده و دستمزد آنها بر همین اساس تعیین میشود. در رتبه بندی معلمان با توجه به بودجه ی موجود مبلغ حقوق معلمان افزایش پیدا می کند. اخرین اخبار مربوط به طرح رتبه بندی معلمان را در ادامه بخوانید.
پرداخت فوق العاده رتبه بندی معلمان آغاز شده است. معلمان تازه وارد نیز مشمول طرح رتبه بندی خواهند شد.
وزیر آموزش و پرورش از رفع ابهام رتبهبندی معلمان طرح مهرآفرین خبر داد و گفت: احکام رتبهبندی معلمان مهرآفرین مانند سایر معلمان از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال میشود.
به گزارش ایسنا، یوسف نوری اظهار کرد: با رییس دیوان محاسبات مذاکرات انجام شده و مکاتبات و برگزاری جلسات کارشناسی و مدیریتی صورت گرفته است، لذا تاریخ اعمال رتبه بندی معلمان مهرآفرین از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ است.
وی تصریح کرد: تاکنون برای این معلمان مانند سایر مشمولان، ۱۰ ماه فوق العاده رتبه بندی پرداخت شده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه احکام معلمان طرح مهرآفرین طی چند روز آینده صادر میشود، تصریح کرد: بر این اساس تاریخ اعمال رتبهبندی معلمان طرح مهرآفرین از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ خواهد بود.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عضو کابینه دولت سیزدهم گفت: نومعلمان (استخدامیهای پس از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰) نیز مشمول نظام رتبه بندی می شوند و این معلمان باید نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات خود در سامانه رتبه بندی به آدرس RTB.MEDU.IR اقدام کنند.
منبع: ایسنا
میزان افزایش حقوق اساتید اعلام شد
میزان افزایش حقوق اساتید دانشگاهها که عضو هیئت علمی هستند اعلام شد. رئیس کمیسیون آموزش مجلس درباره جزئیات این خبر اظهار نظر کرد.
به گزارش تجارتنیوز، به گفته رئیس کمیسیون آموزش مجلس میزان افزایش حقوق اعضای هیات علمی دانشگاهها در سال ۱۴۰۲ اعلام شد.
رئیس کمیسیون آموزشو تحقیقات مجلس شورای اسلامی از افزایش حقوق اساتید دانشگاه در سال ۱۴۰۲ خبر داد و اعلام کرد که این میزان بر اساس مصوبه مجلس 15 درصد خواهد بود.
اجلاس رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفهای سراسر کشور با حضور عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای تابع دانشگاه فنی و حرفهای و جمعی از معاونین، مدیران و مسئولین دانشگاه برگزار شد.
علیرضا منادی، مجلس یازدهم را دانشبنیانترین مجلس بعد از انقلاب خواند و ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای زنجیره تامین آموزش یکپارچه، اظهار داشت: در این مجلس جدید، اقدامات مهمی در راستای سند تحول بنیادی، همسان سازی حقوق اساتید و شکلگیری نظام و رتبهبندی معلمان، صورت گرفته است چرا که اعتقاد داریم اگر بخواهیم جامعه را آباد کنیم راهش این است که استاد، معلم و علم را آباد کنیم.
وی ضمن بیان خبر مسرت بخش افزایش ۱۵ درصدی حقوق اساتید دانشگاه در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: خوشبختانه در مجلس یازدهم، اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نوشته و تنظیم شد، صندوق فناوری ایجاد شده و شرکتهای دانشبنیان افزایش یافت و به ۸۰۰۰ شرکت رسید که بر این اساس، خروجی اقتصادی به نام اقتصاد دانشبنیان شکل گرفته است.
وی افزود: افتخار میکنیم مقالات علمی پژوهشی از ۸۰۰ مقاله به ۸۰ هزار مقاله افزایش داشته و در نتیجه چهاردهمین تولیدکننده علم دنیا و دارای سومین رتبه برتر جهانی در حوزه پزشکی و نانوتکنولوژی هستیم.
منادی خاطرنشان کرد: امیدوارم شما مسئولین، مدیران و رؤسا در دانشگاه فنی و حرفهای بر اساس قانون برنامه ششم آموزش عالی، بتوانید ۳۰ درصد هدفگذاری خود را در بحث مهارتی، اجرایی کنید چرا که ما اکنون به افراد ماهر و آچار به دست بیشتر احتیاج داریم تا پرچم علم را در کشور خود برافراشته و حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی کشور را ارتقا دهیم.
در ادامه دکتر خسرویان، به چالشهای حوزههای مهارتی در کشور اشاره کرد و گفت: این دو روز اجلاس فرصت مناسبی است تا رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفهای مسائل دانشگاه را از چشماندازهای گوناگون بررسی کنند و با برنامهها، سیاستها و شاخصهای عملکرد دانشگاه آشنا شوند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: چالشهای حوزه مهارتی مهمترین محور تعامل و هماندیشی در این اجلاس خواهد بود و بررسی و ارائه راهحلهای جدید در رفع چالشهای مطرحشده مورد انتظار است.