قیمت مرغ | قیمت مرغ در بازار

قیمت مرغ باز هم به پرواز درآمد | قیمت مرغ در بازار و میادین امروز 18 دیماه

قیمت مرغ امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.

قیمت مرغ باز هم به پرواز درآمد | قیمت مرغ در بازار و میادین امروز 18 دیماه
کدخبر : 8601
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

قیمت مرغ نیز در پی گرانی سایر کالاها افزایش قیمت داشت. قیمت مرغ تا مرز کیلویی 100 هزار تومان هم پیش‌روی داشته است. در طول این چندماه قیمت مرغ نوسانات شدیدی را تجربه کرده است. قیمت مرغ و بالا بودن آن موجب شده خیلی از خانوارها آن را از سبد غذایی خود حذف کنند. قیمت مرغ نسبت به اوایل سال 1401 قیمت مرغ تا کنون رشد چند درصدی داشته است.قیمت مرغ روزانه مشخص می گردد.

قیمت انواع مرغ در هجدهم دی ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

نوع مرغ

قیمت(تومان)

ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق

۸۸,۵۰۰

مغز ران بدون پوست بدون استخوان

۹۹,۵۰۰

ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

۹۹,۰۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال

۹۹,۴۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو

۹۵,۵۰۰

ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال

۸۸,۰۰۰

بال کبابی ساده - بدون نوک بال

۶۷,۰۰۰

بازوی کبابی ساده

۴۴,۵۰۰

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

۵۹,۰۰۰

فیله مرغ

۱۲۹,۷۰۰

گردن مرغ بدون پوست

۲۰,۰۰۰

شنیتسل بدون آرد

۱۲۰,۲۰۰

جوجه چینی

-

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده

۱۲۲,۲۰۰

جوجه کباب بااستخوان ساده

-

پا چینی ۱۰ عددی مرغ

-

مرغ کنتاکی

-

دل مرغ پاک کرده

۱۹,۰۰۰

جگر مرغ

۱۸,۰۰۰

سنگدان مرغ

۱۹,۰۰۰

پای مرغ

۹,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی

۱۱۰,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی

۶۸,۰۰۰

بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)

۹۹,۰۰۰

مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی)

-

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)

۶۲,۵۰۰

مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی

-

تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی

۵۵,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی

۴۸,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی

۲۹,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی

.۲۲,۹۰0

مسیح کشاورز گفت: با توجه به پیش‌بینی افزایش تقاضای شب عید اگر ثبت سفارش‌ها به‌طور محدود آزاد نشود در ادامه ممکن افزایش قیمت برنج ایرانی رخ دهد. این در حالی است که در همین روزهای اخیر برنج پاکستانی مقداری گران شد و برنج‌های هندی نیز حدود ۱۰ درصد گران شدند.

حدود یک ماه پیش تراز تجاری بین ایران و هند به هم ریخت و ظاهراً اقلامی که از ایران به هند رفته بود از سمت هند قبول نشده بود و در مقابل ایران هم تصمیم گرفت که واردات برنج از هند ممنوع شود. گسترش نیوز پیرامون این موضوع با مسیح کشاورز، دبیر کمیسیون واردکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج کشور به گفتگو پرداخته است. با ما همراه باشید.

مسیح کشاورز، دبیر کمیسیون واردکنندگان و تأمین کنندگان برنج کشور با توجه به ممنوعیت واردات برنج خارجی به کشور  گفت: کشور سالانه به واردات یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برنج نیاز دارد که در حال حاضر تنها یک میلیون تن آن به کشور وارد شده است. بنابراین لازم است برای تأمین بازار برنج شب عید بیش از ۳۰۰ هزار تن دیگر برنج به کشور وارد شود. این در حالی است که ۶۰ درصد کسری بازار برنج کشور از هند تأمین می‌شد.

وی با اشاره به دلایل ممنوعیت واردات برنج اظهار داشت: کالاهایی که از ایران به هند صادر شده، از سمت هند قبول نشده و در مقابل ایران نیز تصمیم گرفت که واردات برنج از هند ممنوع شود. در پی این تصمیم بخش خصوصی نیز با دولت همراهی کرد و قرار بر این شد که نیاز خود را توسط پاکستان و سایر منابع تأمین کنیم. این در حالی است که اکنون خبر از محدودیت کلی ثبت سفارش می‌آید. در حقیقت قرار بر این بود که این فرصت تجاری در اختیار پاکستان قرار گیرد اما در حال حاضر این ممنوعیت برای تمام برنج‌های خارجی اعمال شده است.

سوءاستفاده پاکستانی ها از وضعیت موجود

دبیر کمیسیون واردکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج کشور ادامه داد: ما در جلسه‌ای که ممنوعیت واردات برنج از هند اعلام شد، اعلام کردیم که با وزارت کشاورزی همراهی کرده و سعی می‌کنیم این بخش از نیاز کشور را از پاکستان وارد کنیم اما همان زمان هم نگران این بودیم که ‌پاکستانی‌ها از این فضا سوء‌استفاده نکنند و ما دوباره دچار مشکل بشویم بلکه به جای اینکه قیمت را گران کنند سهم خودشان را بیشتر کنند که متأسفانه این‌چنین نشد و طرف‌های پاکستانی قیمت‌ها را مقداری افزایش دادند و ما هم نتوانستیم آن مقدار برنجی که از هند وارد می‌کردیم را از پاکستان وارد کنیم. این در حالی است که اکنون ثبت سفارش‌ها هم متوقف شده است و ما نمی‌توانیم برنج وارد کنیم در حالی که به واردات بیشتری نیاز داریم.

کشاورز با بیان دلیل دیگری برای این ممنوعیت اظهار داشت: تناقض موجود بین آمار وزارت جهاد کشاورزی و واردکنندگان برنج باعث شد تا واردات برنج خارجی به طور کامل ممنوع شود. بر اساس آمار اعلامی وزارتخانه، سال جاری بیش از ۱ میلیون ۴۰۰ هزار تن برنج وارد کشور شده در حالی که این آمار در اسناد بخش خصوصی یک میلیون تن آمده است. سالانه کشور به ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برنج نیاز دارد که هم اکنون فقط یک میلیون تن آن وارد شده است. بنابراین ضرورت دارد برای تنظیم بازار، واردات صورت گیرد. باید بررسی شود که این اختلاف عدد به این فاحشی از کجا ناشی می‌شود و پس از بررسی به دنبال ممنوعیت باشند.

گرانی برنج خارجی

وی با یادآوری افزایش افسار گسیخته قیمت برنج در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: اگر ثبت سفارش‌ها متوقف شود، ممکن آثار سوء مانند سال قبل تکرار شود یعنی ما هم با کمبود و گرانی برنج خارجی مواجه شویم که بازار هدف آن ۶ دهک از اقشار آسیب‌پذیر کشور است و دوباره به گران شدن برنج ایرانی در شب عید دامن بزند که این موارد آسیب‌های جدی‌ است که ما از آینده بازار برنج در صورت تداوم ممنوعیت واردات برنج پیش‌بینی کرده‌ایم.

دبیر کمیسیون واردکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج کشور با توجه به اثرات این ممنوعیت بر بازار گفت: با توجه به پیش‌بینی افزایش تقاضای شب عید اگر ثبت سفارش‌ها به طور محدود آزاد نشود در ادامه ممکن افزایش قیمت برنج ایرانی رخ دهد. این در حالی است که در همین روزهای اخیر برنج پاکستانی مقداری گران شد و برنج‌های هندی نیز حدود ۱۰ درصد گران شدند. در حقیقت کمبود برنج خارجی و خلأ ایجاد شده در بازار، موجب افزایش قیمت برنج داخلی می‌شود. در نتیجه افزایش قیمت برنج داخلی موجب خروج آن از سفره گروه‌های بیشتری از مصرف‌کنندگان می‌شود.

کشاورز با اشاره به رکود بازار برنج در پایان گفت: در صورتی‌ که افزایش قیمت برنج داخلی ادامه یابد، تقاضا بیش از پیش برای این محصول کاهش می‌یابد و این به منزله کاهش تولید، تغییر کاربری شالیزارها و مرگ تدریجی برنج ایرانی است.

قیمت برنج بسته‌بندی در سوپرمارکت‌ها افزایش یافت. بعد از کاهش نسبی قیمت برنج در تابستان و پاییز، طی هفته‌های گذشته رشد نرخ ارز و همچنین ایجاد مشکل در روند واردات به افزایش قیمت برنج‌های خارجی موجود در بازار منجر شده است.

قیمت برنج بسته‌بندی در سوپرمارکت‌ها افزایش یافت. بعد از کاهش نسبی قیمت برنج در تابستان و پاییز، طی هفته‌های گذشته رشد نرخ ارز و همچنین ایجاد مشکل در روند واردات به افزایش قیمت برنج‌های خارجی موجود در بازار منجر شده است؛ به‌طوری که قیمت هر کیسه ۱۰کیلویی برنج هندی در بازار بین ۳۰ تا ۴۰هزارتومان بالا رفته است. برندهای عرضه‌کننده، قیمت برنج ایرانی را نیز با نیم‌نگاهی به گران شدن وارداتی‌ها تا حدودی بالا برده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد