قیمت خودرو | قیمت امروز خودرو
قیمت خودرو قصد کوتاه آمدن ندارد | افزایش قیمت خودرو در اخرین روز آذرماه
آرامش بازار خودرو دوامی نداشت و امروز روند کند افزایش قیمتها در ۲ روز گذشته را هم جبران کرد. محصولات پرفروش ایران خودرو به طور میانگین نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون گران شدند، در این میان قیمت سمند رکورد شکست و یک روزه ۲۳ میلیون بالا رفت.
قیمت خودرو امروز نسبت به روز قبل کاهش نداشته است و هیچ اتفاق تازه ای در بازار و قیمت خودرو رخ نداده است. قیمت خودرو با تعیین تکلیف واردات خودرو دچار تغییرات و شاید به ثبات برسد. قیمت خودرو همواره دچاره نوسان و افزایش قیمت است. در ادامه قیمت خودرو امروز را میخوانید.
بازار خودرو پاییز سرد سال ۱۴۰۱ را در آشفتهترین وضعیت ممکن و بیتفاوت نسبت به وعدههای عادلانه کردن قیمتها به پایان رساند. درحالی که خریداران خودرو دل خوش به اخبار واردات و سیگنالهای دلار بودند تا شاید اندکی فضا آرام شود، جهش قیمتی محصولات ایران خودرو و سایپا طی یک روز آب پاکی را روی دست آنها ریخت و مهر تایید دیگری بر سخن کارشناسان زد. آنها پیشبینی کرده بودند که احتمالا تا پایان سال سقفشکنیهای قیمت خودرو ادامه دارد، زیرا بازار هیچ سیگنالی برای کاهش قیمتها دریافت نکرده است.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که یک آذر ۳۲۹ میلیون تومان بود امروز ۴۱۸ میلیونی شد یعنی ۸۹ میلیون گرانتر! قیمت کوییک دنده ای R هم ۲۸۰ میلیون قیمت خودرو درحالی که اول ماه ۲۲۸ میلیون قیمت داشت یعنی طی یک ماه اخیر ۵۲ میلیون روی قیمت آن رفته است.
در ادامه قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا و تغییرات آنها نسبت به روز گذشته و همچنین چهارشنبه هفته پیش (۲۳ آذرماه) را میخوانید.
قیمت ایران خودرو
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با افزایش ۸ میلیون تومانی به ۴۱۸ میلیون تومان رسید و نسبت به هفته گذشته نیز ۴۳ میلیون گران شد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۵ امروز هم ۱۰ میلیون بالا رفت و به ۴۵۵ میلیون رسید درحالی که هفته گذشته ۴۳۰ میلیون تومان قیمت داشت.
نسخه دستی پژو ۲۰۷ نیز ۱۵ میلیون تومان گران شد. قیمت پژو ۲۰۷ دستی پانوراما امروز به ۵۶۵ میلیون تومان رسید، درحالی که چهارشنبه هفته گذشته ۴۵ میلیون ارزان تر بود و ۵۲۰فروخته می شد.
قیمت سمند EF۷ نسبت به دیروز ۲۳ میلیون گران شد. این خودرو که ۴۴۸ میلیون شده است هفته گذشته ۴۰۵ میلیون تومان بود.
قیمت تارا دنده ای هم با افزایش ۱۰ میلیونی حوالی ۵۸۰ میلیون تومان خریدوفروش می شود، این خودرو هفته پیش ۵۴۵ میلیون بود، یعنی ۳۵ میلیون ارزان تر!
قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس هم حوالی ۶۹۰میلیون اعلام شد که نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است و هفته گذشته ۵۰ میلیون ارزان تر بود و با قیمت ۶۴۰ تومان فروخته می شد.
قیمت رانا پانوراما پلاس هم ۲۰ میلیون گران شد و ۴۸۰ میلیون تومان ثابت ماند. رانا پانوراما پلاس خودرو چهارشنبه هفته گذشته ۴۲۵ میلیون بود.
قیمت سایپا
قیمت پراید ۱۱۱ نسبت به روز گذشته تغییری نکرد و ۲۳۰ میلیون تومان اعلام شد. اما هفته گذشته ۲۲۲میلیون بود.
پراید ۱۳۱ هم ۲۱۹ میلیون تومانی ماند. قیمت پراید ۱۳۱ طی یک هفته ۲۲ میلیون گران شده است.
قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی نسبت به روز گذشته ۸ میلیون گران شد و ۲۶۲ میلیون تومان اعلام شد طی یک هفته اخیر ۲۷میلیون گران شده است.
قیمت ساینا S دنده ای نیز با افزایش ۱۵ میلیونی به ۲۸۰ میلیون تومان رسید. این خودرو هفته گذشته ۲۳ میلیون ارزان تر بود.
قیمت کوییک دنده ای R نیز ۵ میلیون گران شد و ۲۸۰ میلیون شد، قیمت این خودرو هفته گذشته ۲۵۵میلیون تومان بود.
سعید موتمنی، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با تجارتنیوز گفت: در حال حاضر وضعیت بازار مناسب نیست و ثبات ندارد. قیمتها به صورت روزانه با افزایش قابل توجهی همراه میشوند.
او افزود: بازار خودروهای خارجی نیز در همین وضعیت قرار دارد و خودروها بدون توجه به اخبار واردات با افزایش قیمت همراه میشوند.
این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: تا زمانی که عرضه خودرو به بازار به صورت قطرهچکانی انجام بگیرد و دلار به جهش قیمتی خود ادامه دهد، بازار خودرو به روند صعودی خود ادامه میدهد.
کاظم محمدی نیکخواه، کارشناس صنعت خودرو، در گفتگو با تجارتنیوز گفت: در حال حاضر همه بازارهای کشور متاثر از نوسانات قیمتی دلار هستند و همگام با افزایش نرخ ارز، خودرو و دیگر بازارها نیز با افزایش قیمت همراه میشوند. این پدیده موجب شده تا خودرو تبدیل به یک کالای سرمایهای شود و مردم برای سرمایهگذاری به بازار خودرو مراجعه کنند. البته باید یادآور شد که سایه سنگین رکود بر سر بازار خودرو است و به نظر میرسد شرایط رکودی نیز ادامه داشته باشد.
او افزود: در شرایط فعلی هیچ عاملی در بازار خودرو وجود ندارد که باعث کاهش قیمت شود. به نظر میرسد بازار به روند افزایش قیمت خود ادامه بدهد.
واردات خودرو همچنان با ابهام و بلاتکلیفی همراه است. در حالی که وزارت صمت از نزدیک شدن خودروهای وارداتی به کشور خبر میدهد، گمرک اعلام میکند که شرکتهای واردکننده هنوز حتی ثبت سفارش انجام ندادهاند.
واردات خودرو به کلافی سردرگم تبدیل شده است. از ابتدای سال جاری وزارت صمت بارها وعده داد که طی یک هفته موضوع واردات به مرحله اجرا برسد. این روند تا جایی ادامه داشت تا بالاخره وزارت صمت خبر از رسیدن خودروهای وارداتی به پشت مرزهای کشور داد. اما به نظر میرسد این صحبت نیز وعدهای بوده که قرار نیست بهزودی به واقعیت پیوندد. درست مانند «یک هفته»هایی که هیچگاه فرا نرسیدند.
13 آذر سال جاری امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت، در صفحه توییتری خود نوشت که فرآیند واردات خودرو سرعت گرفت. حتی برای برخی مدلها، خودروها به پشت مرز رسیده و فرآیند تبلیغات محیطی آنها همانگونه که دیده میشود، آغاز شده است.
این تنها اظهار نظر در رابطه با ورود خودروهای خارجی به کشور نبود. 21 آذر ماه نیز رضا فاطمیامین، وزیر صمت، در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه وزارت صمت و بانک مرکزی اعلام کرد که نخستین محموله خودروهای وارداتی تا هفته آینده وارد گمرکات کشور میشود.