این بیماری خطرناک را با نفخ اشتباه نگیرید

افراد در مواقعی که دچار نفخ می شوند فکر میکنند که علت آن باد معده است، اما همیشه اینگونه نیست و بیماری های خطرناکی وجود دارد که با نفخ اشتباه گرفته می شود.

این بیماری خطرناک را با نفخ اشتباه نگیرید
کدخبر : 7335
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

 نوع بیماری خطرناک که با نفخ اشتباه گرفته می ‎شوند

1. عفونت مجاری ادراری:

عفونت مجاری اداری ممکن است احساس تکرر ادرار را در فرد ایجاد کند، حتی بعضی اوقات فرد بلافاصله بعد از ادرار کردن احساس می ‎کند که باز هم باید به دسشویی برود.

عفونت مجاری اداری ممکن است در فرد احساس درد و فشار شدید در شکم و یا نفخ را ایجاد کند و همچنین ممکن است فرد دچار تب، لرز، حالت تهوع و استفراغ شود. نفخ همچنین می ‎تواند در اثر عفونت شدید کلیه نیز ایجاد شود.

2. احتمال ایجاد نفخ با مشکل کبد:

بیماری کبد که در اثر مصرف الکل، هپاتیت سی و یا سرطان ایجاد می ‎شود، می ‎تواند منجر به ایجاد مایعاتی در شکم و باعث نفخ شود. اگر نفخ به دلیل مشکلی در کبد ایجاد شده باشد، ممکن است در فرد احساس خستگی ، کبودی و زردی ایجاد کند و در صورت بروز این مسئله فرد باید به پزشک مراجعه کند.

کبد

3. بیماری التهابی روده می تواند باعث نفخ شود:

بیماری التهابی روده به طور عمده بر روده بزرگ و روده کوچک تاثیر می‎ گذارد و این بیماری می ‎تواند باعث اسهال، شکم درد و حتی نفخ شود. تحقیقات نشان داده است که افراد مبتلا به این بیماری به احتمال زیاد بیشتر در معرض لاکتوز ناپایدار بوده اند و لاکتوز ناپایدار باعث تشکیل گاز هایی می ‎شود که می ‎تواند منجر به نفخ شود.

4. احتمال نفخ شکم با التهاب کیسه های کوچک:

التهاب کیسه های که در امتداد دیواره روده ها ایجاد می ‎شود. علائم این بیماری شامل شروع ناگهانی درد در قسمت پایینی شکم است و علائم دیگر ممکن است شامل تهوع ، اسهال، یبوست و نفخ باشد.

5. احتمال ایجاد نفخ با سرطان:

پیش از این در مطلبی جداگانه در بخش سلامت نمناک به این مورد نگران کننده اشاره داشتیم؛ اندام های مختلفی در ناحیه شکم مانند پانکراس ، معده، روده بزرگ ، رحم و تخمدان وجود دارد و اگر سرطان در یکی از این اندام ها ایجاد شود، می تواند منجر به نفخ شود و بنابراین ، وجود نفخ مداوم و افزایش ناگهانی در اندازه شکم ، به جای نفخ زود گذر، می‎ تواند نشانه سرطان باشد.

سرطان

6. مشکل در سلامت روان:

هنگامی که فرد تحت استرس مزمن است، هورمون هایی مانند کورتیزول می ‎توانند اولویت داشته باشند. در این شرایط، هورمون های هضم کننده به اندازه کافی تولید نمی ‎شوند و می ‎توانند منجر به سوهاضمه شوند و نفخ ایجاد کنند.

منبع: نمناک
آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد