با این حرکات ورزشی آسان برای همیشه از کمردرد خلاص شوید
قرار است در این مطلب همه چیز را درباره دیسک کمر و درمان و بهبود آن با ورزش را با شما درمیان بگذاریم.

قرار است در این مطلب همه چیز را درباره دیسک کمر و درمان و بهبود آن با ورزش را با شما درمیان بگذاریم.
بسیاری از افراد به دنبال مناسبترین ورزش برای دیسک کمر هستند. انجام ورزش برای مبتلایان به دیسک، لازم است؛ اما باید آنها محتاط باشند و نکات مختلفی را در ورزش دیسک کمر رعایت کنند. از طرفی ورزشنکردن و کمتحرکی هم به نوعی میتواند آسیبزا باشد؛ چون یکی از دلایل مهم دردِ کمر، ضیعف بودنِ عضلات اطراف ستون فقرات است. اگر شما هم از کمردرد رنج میبرید و به دنبال بهترین ورزش دیسک کمر هستید، با ما در این مطلب همراه شوید.
فواید ورزش برای دیسک کمر
اگر پزشک شما تمرینات اصلاحی و فیزیوتراپی را برایتان تجویز کرده، میتوانید زیر نظر او تمرین کنید و درمان را بهتر و سریعتر جلو ببرید. ورزش برای دیسک کمر فواید زیادی برای درمان شما دارد؛ از جمله:
تقویت ماهیچههای مرکزی:
درد فتق دیسک میتواند با افزایش فشار بر روی ستون فقرات بدتر شود. اما با تقویت عضلات میان تنه و کمر میتوان این فشار را کاهش داد.
بهبود جریان خون:
یکی از دلایلی که فتق دیسک دیر التیام مییابد، محدودیت جریان خون به ستون فقرات است. ورزش برای دیسک کمر به طور منظم، از جمله فیزیوتراپی، میتواند به افزایش جریان خون و مواد مغذی به درمان دیسک کمک کند.
کاهش التهاب:
ورزش میتواند به خوبی التهابها را کاهش دهد و درد و علائم بیماری را در شما کم کند.
افزایش انعطاف پذیری:
تمرینات انعطافی مانند یوگا و پیلاتس، انعطاف پذیری عضلات پشتی را بالا میبرند که منجر به کاهش فشار روی دیسکها میشود.
هنگام شروع یک برنامه فیزیوتراپی یا ورزش برای دیسک کمر، صبور بودن مهم است. هیچ کس نتایج را یک شبه نمیبیند؛ زیرا رشد عضلات و مشاهده مزایای سلامت ستون فقرات زمان میبرد.
ورزش ویلیامز برای دیسک کمر
اکنون وقت آن رسیده که چندین حرکت ورزش دیسک کمر را به شما معرفی کنیم. این تمرینات را به طور صحیح انجام دهید تا حال کلی کمرتان خوب باشد.
حرکت ست و تکرار پیشنهادی
پل باسن ۳ ست ۱۲ تایی
کشش زانو داخل شکم تک ۳ ست ۱۵ تایی
کشش زانو داخل شکم جفت خوابیده ۳ ست ۱۰ تایی
آموزش حرکات
پل باسن
کشش زانو داخل شکم تک
قانون اول این است که پیش از شروع هر ورزش و فعالیت بدنی از پزشک خود اجازه بگیرید. قانون دوم این که هر حرکتی که درد و فشار روی کمرتان ایجاد میکند برایتان ممنوع است و باید قطع شود. برخی دیگر حرکات ممنوعه برای کسی که به بیرون زدگی دیسک مبتلاست، عبارت است از:
خم شدنهای زیاد
بلند کردن اشیاء سنگین
پیادهروی بر روی سطح ناهموار
نشستن بر روی صندلیهای نامناسب یا خوابیدن روی تشک غیراستاندارد
انجام تمرینات جهشی و پرشی و پرفشار مثل وزنهبرداری، هنرهای رزمی و فوتبال