قیمت گوشت | قیمت گوشت افزایش

قیمت گوشت قرمز روز اعلام شد | کاهش قیمت گوشت با افزایش تولید

قیمت گوشت قرمز در ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است (قیمت‌ها به تومان از سایت تحلیل بازار) :

قیمت گوشت قرمز روز اعلام شد | کاهش قیمت گوشت با افزایش تولید
کدخبر : 1816
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

قیمت گوشت به حدی نرسید که عموم مردم بتوانند آن را تهیه کنند. ولی دولت در این زمینه بیکار ننشست و برای پایین آوردن قیمت گوشت و خرید گوشت توسط اکثریت مردم، اقدام به راه اندازی مراکز دولتی عرضه گوشت کرد. در این مراکز قیمت گوشت از قیمت بازارز پایین تر بود.قیمت گوشت همزمان با کالاهای دیگر نیز افزایش داشته است. برای اطلاع از قیمت گوشت امروز ادامه خبر را بخوانید.

راسته با استخوان گوسفندی

۱۵۹,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۷۲,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۵۸,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۶۶,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۶۵,۰۰۰

گردن گوسفندی

 

yektanet.com

۱۳۳,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۷,۰۰۰

گردن گوساله

۱۲۹,۰۰۰

قلم گوساله

۱۶,۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۳۱,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۶۳.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۸۹,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۲۸.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۲۹,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۱۳۵,۰۰۰

کنار جاده‌ گوشت نخرید

جاده‌ها برای رساندن آدم‌ها به یکدیگر ساخته شده‌اند؛ اما همین مسیرهای دسترسی، خطرناک‌ترین اختراع بشر محسوب می‌شوند. تا جایی که روزانه، جان چند انسان در مسیرهای جاده‌ای از دست می‌رود و به مقصد نمی‌رسد.

 تصادف، متهم اصلی این فاجعه است و همه توجه‌ها را به خودش جلب کرده؛ اما خطرهای دیگری هم در جاده‌ها و مسیرهای سفر در جوامع محلی وجود دارند که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند.

جدیدترین هشدار در مورد خطرهای جاده‌ای برای مسافران، این بار نه از سوی پلیس یا سازمان هواشناسی، بلکه از طرف سازمان دامپزشکی صادر شده: هشدار درباره شیوع کریمه کنگو!

رئیس سازمان دامپزشکی به مسافران هشدار داده که با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو، از خرید گوشت کنار جاده با عنوان ذبح دام روستایی اجتناب کنند.

البته این سازمان این اطمینان را داده که مردم برای خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی یا مصرف غذا در رستوران‌های مجاز بین راهی نگرانی نداشته باشند.

سازمان دامپزشکی توصیه می‌کند از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنیم و در صورت کشتار در منازل، قبل از مصرف، گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنیم.

تب کریمه کنگو سال ۱۹۹۴ در شبه جزیره کنگو کشف شد.

کردستان قطب تولید گوشت قرمز کشور می‌شود

به نقل از بازار، بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجر و وجود ظرفیت‌های بی بدیل آب و هوایی و طبیعی، از جمله فرصت‌های کردستان در راستای تبدیل شدن به قطب اصلی تولید گوشت قرمز در کشور است.

به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و همچنین سابقه طولانی، کردستان یکی از استانهای مستعد کشور در زمینه تولید گوشت قرمز به شمار می‌رود و در صورت برنامه ریزی مناسب این استان می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی در این زمینه تبدیل شود.

جدای از طرح‌های صنعتی دامپروری در استان کردستان، شمار زیادی از کشاورزان کردستانی در کنار فعالیت‌های مربوط به کشاورزی به امر دامداری و دامپروری هم مشغول هستند و به همین دلیل ظرفیت‌های خوبی برای توجه و توسعه این بخش وجود دارد.

وجود مراتع و علفزارهای غنی، آب و هوای مناسب و همچنین میزان علاقه مردم به فعالیت‌های دامداری و دامپروری باعث شده است تا کردستان در زمینه‌های تولید گوشت و مواد لبنی ظرفیت‌های خوبی را در اختیار داشته باشد.

بر اساس اعلام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، در حال حاضر از مجموع گوشت تولیدی کشور حدود ۳۳ هزار تن از آن در کردستان تولید می‌شود و البته برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این میزان در برنامه ای دوساله تدوین شده و هم اکنون در حال اجرا و پیگیری است.

پیمان اسکندی در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به ظرفیت‌ها و استعدادهای غنی کردستان در زمینه تولید گوشت، اظهار کرد: خوشبختانه هم منابع طبیعی غنی و هم میزان علاقه مردم به ویژه در شهرستان‌های همچون دیواندره باعث شده است تا کردستان ظرفیت‌ها و استعداد خوبی برای تولید گوشت قرمز داشته باشد.

تولید ۳۳ هزار تن گوشت قرمز طی سال گذشته در کردستان

وی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود استان کردستان در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۳۳ هزار تن گوشت قرمز تولید کرده است و البته انتظار داریم که با بهره برداری از طرح های صنعتی در دست اجرا، این میزان تا پایان سال جاری افزایش پیدا کند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۴۲ هزار راس پرواربندی بره، ۲۴ هزار راس پرواربندی گوساله فعال هستند و در زمینه گوسفندداری داشتی حدود ۳۰۰ واحد به ظرفیت هفت هزار راس در قالب طرح‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی ظرفیت‌سازی صورت گرفته است و بقیه هم در قالب دامداری‌های روستایی فعالیت دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه ما به صورت ویژه از سرمایه گذاران این بخش حمایت می‌کنیم، گفت: در حال حاضر چندین پروژه و طرح صنعتی در شهرستان‌های مختلف استان از جمله دیواندره، قروه، دهگلان و سنندج در دست اجراست.

وی با اشاره به تسهیل در سرمایه گذاری در بخش‌های دامداری و دامپروری دام‌های سنگین و سبک در استان کردستان، افزود: خوشبختانه تسهیلات خوبی در این راستا به متقاضیان پرداخت شده است و ما آمادگی برای پرداخت تسهیلات به افراد جدید و سرمایه گذار را داریم.

میزان تولید سالانه گوشت قرمز در کردستان به ۵۰ هزار تن می رسد

اسکندری به برنامه ریزی و چشم انداز تولید گوشت قرمز در استان کردستان اشاره کرد و گفت: برنامه ما این است که میزان تولید گوشت قرمز استان در سال به ۵۰ هزار تن برسد که اگر این میزان محقق شود کردستان به یکی از قطب‌های اصلی تولید این محصول تبدیل می شود.

وی با اشاره به نیاز کشور به واردات گوشت قرمز، اظهار کرد: در صورت افزایش میزان تولید در استان کردستان و سایر استان‌های کشور نه تنها واردات گوشت قرمز از بین می‌رود، بلکه فرصت برای صادرات این محصول نیز فراهم خواهد شد.

در همین حال یک کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار بازار یکی از چالش های اصلی در توسعه و تقویت فعالیت های کشاورزی و دامداری در استان کردستان را مسئله تامین سرمایه می‌داند و اعتقاد دارد که سیستم و شبکه بانکی باید تسهیلات بیشتری در اختیار افراد سرمایه گذار قرار دهد.

علی محمد عمرانی با اشاره به استعدادهای بالای کردستان برای توسعه بخش دامداری و دامپروری، اظهار کرد: ما ظرفیت و زمینه‌های خوبی داریم و برای بهره مندی از این ظرفیت ها باید برنامه ریزی مستمر و منظمی نیز داشته باشیم.

دامداری و دامپروری کردستان در مسیر صنعتی شدن قرار گیرد

وی با بیان اینکه عبور از فضای سنتی دامداری و دامپروری استان کردستان یکی از نیازهای ضروری برای توسعه این بخش به شمار می‌رود، عنوان کرد: امروز بخش زیادی از مردم ساکن در روستاهای کردستان برای تامین نیازهای خود دام نگهداری می‌کنند که این کار از گذشته سابقه داشته و باید برای حفظ آن تلاش کرد.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: ما در کنار این فضای سنتی باید زمینه برای راه اندازی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی را در مناطق مستعد استان کردستان از جمله دیواندره، سروآباد، بانه، مریوان و حتی سقز فراهم کنیم که در صورت تحقق این مهم، هم زمینه برای اشتغال بیشتر افراد فراهم می‌شود و هم میزان تولیدات کردستان در زمینه فراورده‌های دامی افزایش پیدا می کند.

وی بر تدوین برنامه منظم از سوی سازمان‌های مسئول از جمله جهاد کشاورزی تاکید کرد و گفت: برنامه ریزی و هدف گذاری مشخص باعث می‌شود تا بتوانیم از منابع و ظرفیت های در اختیار به خوبی بهره برداری کنیم.

متاسفانه استان کردستان از گذشته دور تاکنون در زمینه صنعت نام و نشان چندانی نداشته و حداقل واحدهای کوچک صنعتی این استان با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند و تنها راه توسعه این استان مربوط به سایر بخش‌های از جمله کشاورزی، دامداری و گردشگری است.

بدون شک کردستان به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی می‌تواند در زمینه‌های کشاورزی و دامداری به یکی از قطب‌های اصلی در کشور تبدیل شود و در همین راستا باید از ظرفیت‌ها و استعدادهای این استان برای نیل به این هدف مهم بهره برداری شود.

وجود دو مرز رسمی باشماق مریوان و سیرانبند بانه، منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان و بازار بکر اقلیم کردستان عراق همه ظرفیت‌های دیگر کردستان برای تولید و صادرات محصولات کشاورزی است که باید بیش از گذشته مورد توجه مسئولان و مدیران استان قرار گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد