قیمت خودرو | قیمت خودرو در بازار
بروزترین قیمت خودرو در بازار امروز | قیمت خودرو در اوج
قیمت خودرو همچنان روند صعودی را در پیش گرفته است. کارشناسان و فعالان بازار خودرو معتقدند که هیچ عاملی برای کاهش قیمت در بازار وجود ندارد.

قیمت خودرو امروز نسبت به روز قبل کاهش نداشته است و هیچ اتفاق تازه ای در بازار و قیمت خودرو رخ نداده است. قیمت خودرو با تعیین تکلیف واردات خودرو دچار تغییرات و شاید به ثبات برسد. قیمت خودرو همواره دچاره نوسان و افزایش قیمت است. در ادامه قیمت خودرو امروز را میخوانید.
قیمت خودرو صفر داخلی روز سهشنبه 8 آذر ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.
قیمتهای ثبتشده در سایتهای آگهی خودرو پس از گذشت هفتهها از سقفشکنی دلار، حکایتگر بلاتکلیفی و سردرگمی بازار است. گرچه ثبات نسبی به بازار دلار بازگشته است. اما خودرو همچنان با نوسان قیمتی همراه است.
بررسیها نشان میدهد بازار درگیر یک بلاتکیلفی است. چراکه قیمتها پس از چند روز ثبات، اکنون مجددا با افزایش قابل توجهی همراه شده است.
قیمت خودرو صفر داخلی در لحظه نگارش این گزارش در بازار ایران به شرح زیر است:
برخلاف ماههای گذشته که قیمت پراید ثابت مانده بود، اما بالاخره سقفشکنی تاریخی دلار این ثبات را شکست و این خودرو را با نوسان قیمت همراه کرد. پراید پس از چند روز مقاومت امروز مجددا با افزایش قیمت همراه شد.
پراید ۱۱۱ دو میلیون تومان نسبت به روز گذشته افزایش قیمت داشت و اکنون در قیمت 214 میلیون تومان به فروش میرسد. اما پراید ۱۳۱ نسبت به روز گذشته دو میلیون تومان گران شد و اکنون به نرخ 196 میلیون تومان عرضه میشود.
پژو ۲۰۷ اتومات هم که روزها با افزایش قیمت همراه شده بود، امروز نیز 10 میلیون تومان افزایش قیمت داشت و مجددا به قیمت 660 میلیون تومان رسید.
خودرو دنا معمولی هم که روزها بود که با ثبات قیمت همراه شده بود، امروز پنج میلیون تومان گران و با قیمت 440 میلیون تومان در بازار عرضه شد.
پژو پارس اتوماتیک که روزها در قیمت 500 میلیون تومان ثابت مانده بود، امروز 15 میلیون تومان گران شد و اکنون در قیمت 515 میلیون تومان در بازار خودرو کشور به فروش رسید.
تارا اتوماتیک هم که در روزهای گذشته با افزایش قیمت قابلتوجهی همراه شد، امروز پنج میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به نرخ 632 میلیون تومان رسید.
قیمت خودروهای پرطرفدار
اما فعالان بازار خودرو میگویند که برخی خودروها بیشتر خرید و فروش میشوند و پرطرفدار هستند. این خودروها با چه قیمتی در بازار معامله میشوند؟
تیبا هاچبک پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز هم مانند روزهای گذشته، در محدوده 224 میلیون تومان قیمتگذاری شد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ دو صفر نسبت به روز گذشته 9 میلیون تومان افزایش قیمت داشت و حالا 341 میلیون تومان ارزش دارد. در این میان، تیپ پنج این مدل پژو پنج در بازار کشور در نرخ 395 میلیون تومان ثابت ماند.
پیشبینی قیمت خودرو در روزهای آینده
عماد جعفری، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با تجارتنیوز در رابطه با تاثیر عرضه خودرو در بورس کالا بر قیمت خودرو گفت: عرضه خودرو در بورس کالا تنها به دولت کمک میکند و کمکی به کاهش قیمتها نمیکند.
این کارشناس توضیح داد: از طرفی دیگر، سودی که از عرضه خودرو در این محیط بهدست میآید نه به جیب مصرفکنندگان میرود و نه خودروسازان که آن را در راستای پیشرفت خود استفاده کند.
او افزود: برای کاهش قیمت خودرو تنها باید دست واسطهها را کوتاه کرد و عرضه خودرو در بورس کالا چنین کاری را انجام نمیدهد. در حال حاضر نیز هیچ عاملی برای کاهش قیمت خودرو وجود ندارد و به نظر میرسد بازار به همین روند افزایش قیمت خود ادامه دهد.
کاظم محمدی نیکخواه، کارشناس صنعت خودرو، در گفتگو با تجارتنیوز گفت: قیمت خودرو در حال حاضر تنها متاثر از نوسانات ارزی کشور است. تا زمانی که دلار به ثبات نرسد، بازار خودرو به همین روند فعلی خود، یعنی افزایش قیمتها و تدوام رکود ادامه میدهد.
او افزود: هرچند که دلار پس از سقفشکنی مجددا به کانالهای قبلی بازگشت، اما این کاهش به حدی نبوده که بر قیمتها در بازار خودرو تاثیر بگذارد. در نتیجه انتظار میرود قیمت دلار بیش از اینها کاهش یابد تا روند صعودی قیمتها در بازار خودرو متوقف شود.
اجرای طرح واردات خودرو مدتهاست به دلیل شروط وزارت صمت به تعلیق افتاده است. آخرین ممنوعیتی که برای واردکنندگان در نظر گرفته شد، واردات خودرو از فرانسه بدون جبران زیان است. اما آیا فرانسویها حاضر به جبران زیان و بازگشت دوباره به ایران هستند؟
پس از انتشار اسامی شرکتهای منتخب واردکننده، که همان خودروسازان بودند، اعلام شد که واردات خودرو به مرحله اجرا رسیده و شرکتهای واردکننده منتخب مذاکراتشان را با خودروسازان خارجی آغاز کردهاند.
با نگاهی به پیشینه شرکتهای واردکننده و همکاری این شرکتها با خودروسازان خارجی گمان میشد که با آزادسازی دوباره واردات خودرو، واردکنندگان مجددا به سمت همان شرکای قدیمی خود بروند.
چانگان، نیسان، هیوندای، میستوبیشی و البته سیتروئن، رنو و پژو از مهمترین گزینهها برای آغاز مذاکرات بودند. اما طولی نکشید که واردات خودرو با شرط و شروط جدیدی مواجه شد. ازجمله آنکه وزارت صمت در ابتدا واردات خودروهای فرانسوی را به دلیل بدعهدی گذشته آنها ممنوع اعلام کرد. این در حالی است که تعداد قابلتوجهی از این شرکتها ازجمله سیتروئن، رنو و پژو فرانسوی هستند.
در همین زمینه امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت، طی گفتگویی اعلام کرد: شرکتهای فرانسوی به دلیل رفتار پژوسیتروئن و رنو در دوران تحریم و ترک ناگهانی ایران با بازگشت تحریمها، خسارات سنگین را متوجه شرکتهای ایرانی کردند و به همین دلیل واردات از فرانسه ممنوع است.
اما مدتی نگذشت که قالیباف حرف خود را پس گرفت و واردات از این کشور را مشروط به جبران خسارات واردشده در گذشته کرد.
او برای بار دوم در رابطه با ممنوعیت واردات از فرانسه توضیح داد: شرکتهای فرانسوی در صورت جبران خسارات ترک ناگهانی ایران بعد از بازگشت تحریمها، میتوانند در کشور فعالیت کنند.