قیمت طلا | قیمت طلا در بازار

قیمت طلا در حال سقوط | خبر خوش برای خریداران از قیمت طلا

قیمت طلا امروز (پنجشنبه) تحت فشار افزایش دلار و بازده خزانه‌داری آمریکا در پایین‌ترین سطح سه هفته‌ای خود باقی ماند و نگرانی‌هایی هست که فدرال رزرو با افزایش شدید نرخ بهره ادامه خواهد داد.

قیمت طلا در حال سقوط | خبر خوش برای خریداران از قیمت طلا
کدخبر : 5744
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

قیمت طلا از ابتدای سال جدید نوسانات زیادی را داشته است. قیمت طلا همپای با افزایش دلار بالا می رود و امید است که کاهش قیمت دلار در روز های آینده انجام گیرد تا بازار وضع آرامی به خود ببیند. نگرانی ها بابت افزایش قیمت طلا وجود دارد چرا که متاثر از آن قیمت کالاهای دیگر نیز افزایش پیدا می کند. چند روزی بود که قیمت طلا افزایش داشت. اما امروز خبرهای دیگری از وضع موجود به گوش می رسد. اخرین اخبار از قیمت طلا را در ادامه بخوانید.

بهای هر اونس طلا تا ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۷.۸ درصد کاهش به ۱۶۲۲ دلار و ۱۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۴۸ درصد کاهش به ۱۶۲۳ دلار ۱۰ سنت رسید.

شاخص دلار ثابت ماند و روز چهارشنبه ۰.۸ درصد افزایش یافت، در حالی که بازدهی ۱۰ ساله خزانه‌داری به اوج خود از اواسط سال ۲۰۰۸ رسید.

فدرال‌رزرو روز چهارشنبه در گزارشی که نشان می‌دهد شرکت‌ها نسبت به چشم‌انداز بدبینانه‌تر رشد می‌کنند، گفت: فعالیت اقتصادی ایالات‌متحده در هفته‌های اخیر نسبتاً گسترش یافته است، اگرچه در برخی مناطق ثابت و در چند منطقه دیگر کاهش یافته است.

با توجه به آخرین داده‌ها که نشان می‌دهد تورم بیش از سه برابر هدف بانک مرکزی دو درصد ادامه دارد، این گزارش ممکن است انتظارات برای چهارمین افزایش متوالی ۷۵ واحدی در ماه آینده را کاهش دهد.

در حالی که طلا به عنوان یک محافظ در برابر تورم در نظر گرفته می‌شود، نرخ‌های بهره بالاتر هزینه فرصت نگهداری شمش را افزایش می‌دهد که هیچ بازدهی ندارد.

داده‌های روز چهارشنبه نشان داد، تورم مصرف‌کننده منطقه یورو در ماه سپتامبر کمتر از تخمین‌های قبلی بود اما همچنان در بالاترین حد خود قرار داشت و بر انتظارات بازار برای افزایش بیشتر نرخ‌ها قبل از پایان سال تاکید کرد.

بر اساس گزارش رویترز، دارایی‌های اس‌پی‌دی آر گلد تراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، روز چهارشنبه ۶.۰۸ تن کاهش یافت که بزرگ‌ترین خروجی یک روزه آنها از جولای است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۴ درصد کاهش به ۱۸.۳۶ دلار، پلاتین ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۸۷۸ دلار و ۵۲ سنت رسید و پالادیوم ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۹۸۸ دلار و ۷۸ سنت رسید.

هر دلار آمریکا امروز در صرافی بانکی به قیمت ۲۸ هزار و ۹۲۳ تومان به فروش می‌رسد و هر یورو نیز به قیمت ۲۸ هزار و ۹۲۳ تومان معامله می‌شود.

در بازار آزاد، قیمت طلای ۱۸عیار با کاهش ۱۰ هزار تومانی به یک میلیون و ۳۳۹ هزار تومان و قیمت سکه امامی با کاهش ۳ هزار تومانی به ۱۵ میلیون و ۷۶ هزار تومان بود.

قیمت انواع ارز و سکه و طلا را در روز چهارشنبه، بیست و هفتم مهرماه ۱۴۰۱ را مشاهده می‌کنید:

دلار (در صرافی بانکی)

۲۸ هزار و ۹۲۳ تومان

یورو

۲۸ هزار و ۹۲۳ تومان

سکه تمام بهار آزادی

۱۴ میلیون و ۱۸۶ هزار تومان

سکه امامی

۱۵ میلیون و ۷۸ هزار تومان

نیم سکه

۸ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

ربع سکه

۵ میلیون و ۲۴۰ هزار تومان

سکه گرمی

۳ میلیون و ۷۰ هزار تومان

هر گرم طلای ۱۸ عیار

یک میلیون و ۳۳۹ هزار تومان

هر گرم طلای ٢۴ عیار

یک میلیون و ۷۸۵ هزار تومان

هر مثقال طلا

۵ میلیون و ۷۹۹ هزار تومان

هر انس طلا

۱.۶۵۳.۸۲ دلار

قیمت طلا و نقره همچنان رو به کاهش است. این فلزات گرانبها در تضاد با ارزش دلار پیش می‌روند. طلا نتوانسته در بحبوحه بی‌ثباتی‌های ژئوپولیتیکی و آشفتگی بازار، جایگاه خود را به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری ایمن حفظ کند. قیمت هر اونس طلا امروز با 1.31 درصد کاهش به 1644 دلار و 47 سنت رسید.

گزارش اقتصادی مربوط به نرخ تورم در آمریکا که در روز پنجشنبه منتشر شد، احتمال ادامه سیاست‌های سخت‌گیرانه فدرال‌رزرو آمریکا در بالا بردن نرخ بهره را بیشتر کرده‌است.

به‌این‌ترتیب ارزش دلار بازهم بالا رفت و قیمت طلا را پایین آورد. بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده و تقاضا برای آن را کاهش می‌دهد. از طرف دیگر، بالا رفتن نرخ بهره بانک‌های مرکزی هزینه نگهداری فلزات گران‌بها ازجمله طلا را افزایش داده و سرمایه‌گذاری در آن‌ها را پایین می‌آورد.

تحلیلگران به‌دنبال پایین آمدن قیمت طلا به زیر سطح 1650 دلار، دورنمای مثبتی را در کوتاه‌مدت برای آن متصور نیستند و عامل اصلی برای این پیش‌بینی بدبینانه را سیاست‌های سخت‌گیرانه بانک‌های مرکزی می‌دانند. قیمت طلا در 7 ماه از 8 ماه گذشته رو به کاهش بوده‌است.

قیمت طلا در پایان هفته جاری حدود 90 درصد نسبت‌به اوج آن در ماه اکتبر پایین‌تر بوده‌است.

قیمت نقره امروز با 4.48 درصد کاهش به 18 دلار و 7 سنت رسید و پلاتین با 0.02 درصد کاهش 903 دلار و 6 سنت معامله می‌شود.

در همین راستا جواد فلاحیان، کارشناس بازارهای مالی در خصوص پیش‌بینی قیمت طلا در روزهای آینده به تجارت‌نیوز گفت: بازار طلا و سکه با دلار همبستگی نزدیکی دارد و در روزهای آینده بازار باثباتی خواهیم داشت هر چند ممکن است بازار طلا به دلیل ریزش قیمت‌های جهانی، انس طلا و حبابی که روی قیمت طلا وجود دارد نوسانات بیشتری داشته باشد.

هر چند کشتی‌آرا کارشناس بازار طلا و جواهر روند قیمت طلا را با توجه به تغییرات در بازارهای نفتی و افزایش نرخ تورم جهانی صعودی ندانست  و در این باره به تجارت‌نیوز گفت: گویا کاهش تقاضا و اقدامات بازارساز روند بازار طلا را به سوی افت قیمت سوق داده است. اما باید توجه داشت که قیمت دلار و ثبات آن در بازار طی هفته اخیر بر نرخ طلا تاثیر مستقیم دارد و این ثبات بر قیمت طلا اثر گذاشته است.

در هفته گذشته تداوم سیاست‌های نرخ بهره و به دنبال آن تقویت شاخص دلار محدوده حمایتی ۱۷۰۰ دلاری را از بازار طلا سلب کرد. بر این اساس باید گفت بازارهای جهانی از جمله طلا، بیت‌کوین و شاخص دلار متاثر از عملکرد فدرال رزرو در کاهش تورم ایالات‌متحده به حرکت در می‌آیند. به دنبال این موضوع باید به نوسانات قیمتی طلا در پی نوسانات شاخص دلار در ماه اخیر نیز اشاره کرد.

از طرف دیگر برخی از معامله‌گران معتقدند که تقاضا برای خرید طلا در بازار کاهش داشته است و مردم بیشتر تمایل به خرید طلای دست دوم یا دلار دارند و کمتر با نیت سرمایه‌گذاری طلای نو می‌خرند. چون این گروه معتقدند که کارمزد خرید طلای نو بسیار زیاد است و طلا برای سرمایه‌گذاری گزینه چندان مطلوبی نیست. برای همین معامله‌گران می‌گویند تقاضا برای طلا کمتر شده است.

البته کاهش تقاضا در بازار مصنوعات طلا ماجرای جدیدی نیست و همزمان با افزایش قیمت طلا، بازار شاهد کاهش معاملات بود. چون به نظر می‌رسد که مصرف طلا به خصوص در بین برخی از بخش‌های جامعه به شدت کم شده است. آن گروهی که تمایل به سرمایه‌گذاری دارند، کمتر به مصنوعات نو تمایل دارند و عده محدودتری در مقایسه با قبل، طلا می‌خرند.

منبع: ایسنا
آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت گشتنی نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد