وام بانکی | دریافت وام بانکی | شرایط دریافت وام بانکی
وام بانکی فوری بدون سود برای همه | وام بانکی ویژه بدون ضامن و با بازپرداخت طولانی مدت
در طرح کوثر بانک توسعه تعاون با افتتاح حساب قرضالحسنه میتوانید تا سقف ۵۰ و حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان وام دریافت کنید.وام کوثر که بهصورت قرضالحسنه ارائه میشود دارای کارمزد صفر تا ۴ درصد است
وام بانکی و دریافت آن شرایط متفاوتی دارد . وام بانکی مجموعه ای از وام های مختلف را شامل میشود . وام بانکی شامل وام ازدواج، وام تسهیلات مسکن، وام اجاره مسکن، وام تعمیرات، وام هایی برای راه اندازی کسب کارهای متفاوت است. وام بانکی بسته به نوع وام و نوع بانک می تواند سودهای متفاوتی داتشته باشد. در ادامه به بررسی این وام بانکی جدید می پردازیم.
وام بانکی ۱۰۰ میلیون تومانی بانک توسعه تعاون با سود صفر درصد
این وام ۱۰۰ میلیون تومانی به طرحهای اشتغال زایی پرداخت میشود. مدت زمان حداقلی خواب سپرده برای این طرح سه ماه اعلام شده است. این وام قرض الحسنه بوده و سودی ندارد، نرخ کارمزد وام با توجه به مبلغ و میزان خواب سپرده متفاوت خواهد بود. حداکثر مدت زمان بازپرداخت تسهیلات طرح کوثر ۲۴ ماه اعلام شده است. افرادی که خواهان این وام هستند باید ضامن رسمی داشته باشند. با توجه به مبلغ وام، کارمزد ۴ درصدی و مدت زمان بازپرداخت مشخص شده، میزان هر قسط ۴ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۴۹۲ هزار تومان است. کل سود این وام ۴ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۱۳ تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن ۱۰۴ میلیون و ۳۱۹ هزار و ۸۱۳ تومان خواهد بود. این جدول برای بررسی شرایط این وام، کمکتان میکند. مدت زمان خواب سپرده ضریب برابری تسهیلات دوره بازپرداخت کارمزد تسهیلات ۳ ماه ۴۰ درصد ۱۰ ماه صفر درصد ۵ ماه ۵۸ درصد ۱۲ ماه ۳ ماه ۵۵ درصد ۹ ماه ۲ درصد ۴ ماه ۶۲ درصد ۱۲ ماه ۳ درصد ۶ ماه ۱۱۰ درصد ۱۰ ماه ۴ درصد ۵ ماه ۷۰ درصد ۱۵ ماه ۶ ماه ۷۰ درصد ۱۸ ماه ۶ ماه ۵۳ درصد ۲۴ ماه
به دنبال انتشار گزارشی مبنی بر توقف پرداخت تسهیلات در برخی بانکها به دستور بانک مرکزی، روابط عمومی بانک مرکزی توضیحاتی به این شرح ارائه کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، افزایش اضافه برداشت برخی بانکها، اگرچه برخلاف سیاستهای ضدتورمی بانک مرکزی مبنی بر جلوگیری از خلق پول در شبکه بانکی است، اما بانک مرکزی تاکید دارد که اقدامات انضباطی در این راستا به هیچ وجه نباید منجر به بروز اختلال در خدمات رسانی بانکها به مشتریان شبکه بانکی شود و از این رو، همه بانکها مکلفاند روند اعطای تسهیلات خرد به هموطنان را در چارچوب قوانین و مقررات انجام دهند. بدیهی است توقف اعطای تسهیلات مذکور به بهانه اضافه برداشت، تخلف و مشمول رسیدگی بانک مرکزی است.
همچنین، در مواردی که اضافه برداشت برخی بانکها از حد مشخصی تجاوز کند، بانک مرکزی در راستای انتظام بخشی به عملکرد بانک، به طور موقت محدودیتهایی را صرفاً در اعطای «تسهیلات کلان» برای بانک مذکور ایجاد میکند تا بانک نسبت به مدیریت منابع و مصارف و کاهش رقم اضافه برداشت، بهعنوان یکی از مهمترین علل رشد پایه پولی اقدام کند. محدودیتهای اعمال شده، به هیچ وجه شامل تسهیلات خرد نبوده و پس از تعدیل رقم اضافه برداشت توسط بانک، در خصوص تسهیلات کلان نیز مرتفع میشود.
بانک مرکزی در راستای سیاست دولت مبنی بر کنترل تورم، اصلاح رابطه بانکها با بانک مرکزی، بهعنوان یکی از محورهای سهگانه اصلاح نظام بانکی را به طور جدی در دستور کار داشته و در عین حال، تسهیل در ارائه خدمات به مشتریان، به ویژه متقاضیان تسهیلات خرد را در قالب ضوابط مشخص به شبکه بانکی ابلاغ کرده است، لذا از همکاران خدوم شبکه بانکی انتظار دارد بیش از پیش در این راستا گام بردارند.
بانک رفاه کارگران از اعطای تسهیلات قرضالحسنه به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش سازمان تامیناجتماعی برای سفرهای عتبات عالیات خبر داد. بنابر اعلام بانک رفاه این تسهیلات در قالب همکاری مشترک بانک رفاه کارگران، سازمان تأمیناجتماعی، کانون عالی بازنشستگان تأمیناجتماعی و سازمان حج و زیارت، به بازنشستگان و مستمریبگیران واجد شرایط پرداخت میشود. بر اساس این گزارش، این تسهیلات قرضالحسنه به مبلغ ۱۲ میلیون تومان و در مرحله اول به تعداد ۲۰ هزار فقره به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی که قصد سفر عتبات عالیات را داشته باشند، پرداخت میشود. لازم به ذکر است، بازنشستگان و مستمریبگیران واجد شرایط میتوانند برای بهرهمندی از این تسهیلات، پس از ثبتنام در سامانههای سازمان حج و زیارت، به کانونهای بازنشستگی سراسر کشور مراجعه کنند. مراحل وام کربلای بازنشستگان به صورت زیر است: ۱. مراجعه بازنشسته متقاضی به کافینت و ثبتنام در سامانه های حج و زیارت و دریافت رسید ثبت تام ۲. مراجعه به کانون بازنشستگی و دریافت معرفی نامه به بانک ۳. مراجعه به بانک
شرایط ضمانت وام بانکی
ضامن باید فرد معتبری باشد و گردش مالی مناسبی داشته باشد.
با توجه به نوع بانک، بیشتر بانکها بازنشستگان را به عنوان ضامن میپذیرند.
ضامن میتواند کارمند دولت بهصورت رسمی یا قراردادی باشد.
فرد دارای پروانه کسب میتواند ضامن شود مشروط بر اینکه فعالیت اقتصادی داشته باشد.
ضامن باید فیش حقوقی و گواهی کسر از حقوق خود را به بانک ارائه دهد.
در صورتیکه دریافت کننده بانک خودش کارمند رسمی یا قراردادی بوده میتواند با ارائه گواهی کسر از حقوق وام دریافت کند و دیگر نیاز به معرفی ضامن نیست. وام گیرنده و ضامن باید در بانکی که قرار است وام دهد، افتتاح حساب نمایند.
متقاضی و ضامن نباید بدهی معوق، چک برگشتی یا تسهیلات سر رسید در سیستم بانکی داشته باشند.